top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

MEERDAAGSE RETRAITES

  • Annuleringen uiterlijk 30 dagen voor aanvang van het event kunnen kosteloos en zonder opgaaf van reden geannuleerd worden.

  • Annuleringen binnen 30 dagen en uiterlijk 20 dagen voor aanvang van het event zullen maximaal 40% terugbetaald worden.

  • Annuleringen binnen 10 dagen voor aanvang van het event kunnen helaas niet worden terugbetaald. Het ticket zelf overdragen naar iemand anders is een mogelijkheid, wij dienen dan wel zo snel mogelijk op de hoogte gesteld te worden van deze wijzigingen.

  • *Voor de eenpersoonskamer geld een toeslag van € 75,-

  • *In bepaalde gevallen is een betalingsregeling mogelijk, overleg dit vooraf aan je inschrijving, zie de contactgegevens op de website www.retraitedichterbij.nl

JE EIGEN AANSPRAKELIJKHEID

RETRAITE DICHTERBIJ  kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijke bezittingen of verwondingen tijdens de retraites. Deelnemers zijn te allen tijde volledig verantwoordelijk voor hun eigen gedrag. We raden je aan een reisverzekering af te sluiten voor verlies, diefstal, en/of het veroorzaken van kapotte spullen.

ANNULERING VAN RETRAITE DICHTERBIJ

Het staat RETRAITE DICHTERBIJ vrij te bepalen  wat het minimum aantal deelnemers is. Als een retraite niet doorgaat vanwege te weinig deelnemers, bieden we de mogelijkheid de retraite op een later moment te volgen. Indien deze datum niet mogelijk is in jouw agenda, krijg je het gehele bedrag van de boeking terug.

Als een retraite niet door kan gaan vanwege annuleringen door therapeuten, locatie of cateraar, bieden we de mogelijkheid de retraite op een later moment te volgen. Indien deze datum niet mogelijk is in jouw agenda, krijg je het gehele bedrag van de boeking terug.

VRAGEN

Heb je vragen? neem dan gerust contact met ons op:

MAIL NAAR DICHTERBIJ@FIJNLEVEN.COM

OF APP NAAR 0611147149 ( VIVIAN) /  0685223030 ( PATRICK)

Let op! Voeg DICHTERBIJ@FIJNLEVEN.COM toe aan je contacten of hou je spambox in de gaten.

In de regel reageren wij binnen 24 uur.

Bel of app

VIVIAN: 06 11 147149

PATRICK: 06 85223030

Email 

bottom of page