top of page

OVER ONS

vivian retraite dichterbij.png

FIJN LEVEN

WANT DAT IS TOCH WAT IEDEREEN GRAAG WIL?

Vivian Halmans, 52 jaar. Moeder van 2 volwassen zonen, schoonmoeder van 2 lieve meiden en trots oma van een kleinzoon. Mijn grootste hobby, naast oppasdag van kleinzoon Finn is spelen in Sambaband Amistura, Een gezellige groep mensen met een gezamelijk doel, swingende muziek maken en mensen verbinden. 

Al 8 jaar stond een Retraite organiseren en mensen verbinden op mijn wensenlijst. Inmiddels staan we alweer voor onze volgende Retraite, op een prachtige locatie in Aubel (B)

In mijn praktijk FIJN LEVEN gevestigd is het mooie Beek ( ZL), begeleid ik mensen d.m.v. 

HYPNOTHERAPIE

REGRESSIE- EN REINCARNATIE THERAPIE

YAGER CODE THERAPIE

EN HSP COACHING

Wat begon als een droom na een slopende ziekte werd werkelijkheid. FIJN LEVEN is een drukbezochte praktijk waar  mensen uit alle windrichtingen de weg naar toe blijken te vinden.

Elke dag werk ik met veel plezier en voel ik dankbaarheid voor het vertrouwen wat mensen in mij hebben.

VIVIAN HALMANS

FIJN LEVEN

Patrick de Swart Hypnotherapie

DOELGERICHT OP PAD NAAR EEN GELUKKIGER LEVEN....

Ik ben Patrick de Swart, geboren in 1975 te Amsterdam, opgegroeid in het Brabantse en momenteel al bijna 20 jaar woonachtig in het Limburgse land.

ik ben trotse papa van 3 kids. Rijd graag motor en ik vind het leuk af en toe een van mijn instrumenten ter hand te nemen om een lekker stukje muziek te spelen.

 

Al sinds mijn 13e levensjaar komen er kinderen en volwassenen naar mij toe met hun vragen en problemen. Jarenlang heb ik op onbewust niveau hierop geantwoord en ernaar gehandeld, totdat ik mijzelf daar bewust van werd en mij daarin meer ben gaan verdiepen. .

 

Na zelf diverse teleurstellende wegen bewandeld te hebben in het reguliere circuit, waaronder psychologen, psychotherapeuten en een psychiater kwam ik in aanraking met life coaching en hypnotherapie, hierdoor zijn letterlijk en figuurlijk werelden voor mij opengegaan. Naast dat ik daar binnen no time positievere resultaten boekte, raakte ikzelf zo enthousiast dat ik mijn studies daarop ben gaan aanpassen. Wat zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een stapel diploma's en certificaten waardoor, naast de jarenlange ervaring, er ook een theoretische fundering gelegd is, waarop ik inmiddels al een tijd mijn praktijk in Maastricht opbouw en uitbreid.

 

Als ik mensen ondersteun met behulp van Hypnotherapie, Yager Code Therapie of Life Coaching krijg ik energie, raak ik enthousiast en gaan mijn remmen los; ik wil de volgende al helpen!

Ik doe dit werk, ondanks de soms schrijnende onderwerpen, met het grootste plezier en toewijding! Ondanks dat mijn leven niet erg flexibel verliep, ben ik dankbaar voor de ervaringen die mij mede hebben ontwikkeld tot wie ik nu ben en wat ik nu kan; mensen doelgericht op pad begeleiden naar een gelukkiger leven....

Patrick de Swart

Hypnotherapie

IMG_9749.JPG
`mischa retraite dichterbij.png

BY MISCHA

Zet mij maar in de keuken!

Dat is mijn favoriete plek als ergens helpende handjes worden gevraagd. Samen in de keuken staan vind ik heerlijk, want samen koken zorgt altijd voor zo’n mooie verbinding. Daar geniet ik misschien nog wel het meest van.

Ik geef al maar dan 10 jaar met veel plezier en passie kookworkshops. Momenteel voornamelijk voor het project Healthy Life namens meerdere gemeenten in de Regio Sittard – Roermond, enkele keren per jaar voor de HAS in Venlo, en in samenwerking met het LeefstijlHotel

Ik heb een praktijk aan huis als LeefStijlKOK en voor het 2e schooljaar op rij geef ik leiding aan de kookkeuken en het kookteam van het KindCentrum in Sittard. Op deze basisschool ontvangen leerlingen 3x per week een gezonde maaltijd. Tijdens onze WereldTijd lessen krijgen de kinderen vanaf groep 1 ook kookles. Snijtechnieken, hygiëne, samenwerking, verantwoordelijkheid en smaakontwikkeling staan hierin centraal. Het is zo ontzettend inspirerend om te ervaren hoe de kinderen hun smaken ontwikkelen en meer en meer openstaan voor andere structuren, smaken en kooktechieken!

 

In oktober 2021 heb ik mijn studie Culinair Herborist afgerond. Dus de natuur is mijn inspiratiebron als het gaat over het maken van verbinding tussen mens & natuur. Er is zoveel gezonds en lekkers te vinden rondom ons. Hier vertel ik dan ook graag over tijdens mijn Kruidenwandelingen.

 

Voor deze opleiding heb ik in 2018 nog de opleiding Health & Nutrition gevolgd bij Femke van den Heuvel VlamIndePan te Haarlem. In deze opleiding stond vooral het onderzoeken van de voedzaamheid van onze gerechten centraal, receptontwikkeling en kennismaking en verdieping in de  Ayurvedisch keuken vegan eetstijl, macrobiotiek, kruiden en zeewieren.

 

Ik ben geboren en getogen in het Zuid Limburgse Elsloo, woon hier met man, 2 zonen en hond Beamer. Hobby’s zijn wandelen, lezen van Scandinavische thrillers, verzamelen oude boeken over kruiden en kooktechnieken, suppen en natuurzwemmen.

MISCHA HAMERS

BY MISCHA

Wendy

 

Hallo, ik ben Wendy en mijn bedrijf heet Different Perspective.

Mijn werk omvat het opleiden, begeleiden en informeren van mensen vanuit een energetisch perspectief. Dat doe ik met veel plezier en al een aantal jaren. Sinds kort ben ik gevestigd in Elsloo (L).

 

De reden daarvoor is simpel: je leven wordt zoveel interessanter, makkelijker, leuker en boeiender wanneer je óók op een energetische manier gaat kijken naar de wereld en mensen om je heen.

Mijn manier van ‘kijken’ heet channelen: informatie opvragen uit het universele veld en dat gewoon doorgeven of opschrijven.

 

En nee, ik heb geen ‘gave’.

Wel heb ik een ongebreidelde nieuwsgierigheid naar alles wat ‘energetisch’ is. En ik heb een leuk hoofd dat niet gehinderd wordt door structuur en regels.

 

Vanuit mijn nieuwsgierigheid ben ik (heel veel) gaan lezen, gaan reizen en ben ik diverse cursussen gaan volgen en in 2004 viel voor mij de ‘sluier’ weg.
Ik kon opeens channelen. Dat was in eerste instantie behoorlijk schrikken.
Maar met humor en relativeren kom je een heel eind.

 

Sinds die tijd werk ik met mensen om hun aangeboren intuïtie te versterken en uit te breiden.
Middels cursussen en workshops leren ze te vertrouwen op hun eigen heldere energetische vaardigheden.
Ik werk vanuit het principe van kennis delen: wat jij leert van mij kun je wellicht gebruiken en doorgeven aan een ander, en omgekeerd.

 

Tijdens de workshop bij Vivian neem ik je mee op onderzoek, speels en in een veilige setting, naar wat jij intuïtief kunt waarnemen.
Ik ga je aan de hand van korte oefeningen en geleide meditaties laten voelen en ervaren hoe je deze intuïtieve informatie kunt opvragen, waarnemen en leren interpreteren.

We gaan dat ervaren als groep, waarbij humor én veilig voelen twee heel belangrijke pijlers zijn van mijn aanpak.

 

Verbinding leggen via energie met alles wat bezield is, daar geniet ik van.
Ik word er vrolijk van, en de wereld is dan helemaal in orde.

Heerlijk!
Dat gun ik gewoon iedereen.

WENDY EBUS

‘Your intention is the Key’

WENDY EBUS
DIFFERENT PERSPECTIVE

bottom of page